Mainos
Mainos

Halonen tapaa Bushin

Presidentti Tarja Halonen tapaa huhtikuussa presidentti George W. Bushin Washingtonissa.

Presidentti Tarja Halonen tapaa huhtikuun puolivälissä presidentti George W. Bushin Washingtonissa. Presidentin kanslia tiedotti tapaamisesta tänään. Halonen ja Bush tapaavat tiistaina 16. huhtikuuta. Tapaaminen on ollut vireillä jo pidemmän aikaa. Nyt tapaamisajasta on saatu varmuus.

Presidenttien keskustelujen keskeinen aihe lienee terrorismin vastainen taistelu. Selvää lienee, että asialistalla ovat myös Lähi-idän tilanne ja muut ajankohtaiset aiheet. Näillä näkymin presidentti Halonen lähtee matkalle sunnuntaina 14. huhtikuuta ja palaa kotimaahan seuraavana keskiviikkona.

Vierailun muu ohjelma on vielä toistaiseksi auki. Tapaamisen ajankohta ei ole presidentin kunnon kannalta paras mahdollinen. Hän palaa Koreaan suuntautuvalta valtiovierailulta pari-kolme päivää ennen Yhdysvaltojen-matkaa. Luvassa on siten kaksinkertainen toipuminen aikaerosta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme