Mainos
Mainos

Halosen johtamistaitoja epäillään

Neljä entistä alaista arvioi presidentti Tarja Halosen sietämättömäksi johtajaksi.

Suomen Kuvalehti julkaisi viime viikolla Johtamistaidon opistolta tilaamansa testin, jossa Halonen arvioitiin sietämättömäksi johtajaksi, joka ei juuri arvosta alaisiaan. Tasavallan presidentti ja tuleva SDP:n presidenttiehdokas Tarja Halonen ei ole yllättynyt siitä, että hänen johtamistaitojaan epäillään.

- Ei se minua yllättänyt ja kyllä se oli varmaan tilattu. Mutta sanotaan ihan vakavasti, että minun mielestäni, miten minä ajattelen itseäni presidenttinä, minä olen antanut kohta kuuden vuoden työnäytteen. Minun työnantajani on kansa. Se minut valitsee presidentiksi tai jättää valitsematta, Halonen sanoo.

Halonen ei luota tutkimukseen ja sanoo, ettei presidentin johtamistaitoja voida arvioida samalla tavalla kuin yritysjohtajien.

- Meillähän on linnassa kansliapäällikkö ja linnanvouti, mutta minä en suinkaan ole esimiesasemassa tässä mielessä samalla tavoin kuin joku yritysjohtaja, presidentti jatkaa.

Halosen vahvoina puolina olivat uskallus ja energisyys.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 09.11.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme