Mainos
Mainos

Halosen kannatus laskussa

Presidentti Tarja Halosen suosio on laskenut hieman. Sanomalehti Kalevan kyselyn mukaan Halosen suosio on laskenut neljä prosenttiyksikköä puolen vuoden aikana.

Tuoreen kyselyn mukaan suomalaisista 83 prosenttia on tyytyväisiä Halosen toimintaan. Puoli vuotta sitten tyytysväisten osuus oli 87 prosenttia.

Haloseen tyytymättömiä oli vain viisi prosenttia kyselyyn vastanneista. Neutraalisti Halosen toimintaan suhtautui kymmenen prosenttia vastanneista.

Tyytyväisimpiä Haloseen ollaan vasemmistoliitossa, jonka kannattajista 97 prosenttia tukee Halosta. SDP:n ja vihreiden piirissä kannatus on 94 prosentissa. Erittäin tyytyväisten osuus on kuitenkin pudonnut SDP:ssä 70:stä 58:aan prosenttiin.

Keskustan kannattajistakin 81 prosenttia ja kokoomuslaisista 75 prosenttia on istuvaan presidenttiin tyytyväisiä. Viljelijäväestöstä presidenttiä tukee 63 prosenttia, kun taas työväestön keskuudessa kannatus on 87 prosentin luokkaa.

Kalevan Suomen Gallupilla teettämään mielipidemittaukseen haastateltiin vajaata tuhatta suomalaista maaliskuun loppupuolella.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme