Mainos
Mainos

Halosen suosio yhä vankka

Korkeimmillaan presidentin kannatus oli neljä vuotta sitten. Tuolloin Haloseen oli tyytyväisiä 87 prosenttia kansasta.

Tuoreen kyselyn mukaan 69 prosenttia kansalaisista on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Tarja Halosen toimintaan presidenttinä.

Selvästi tyytymättömimpiä presidenttiin ovat kokoomuksen kannattajat. Heistä vain 46 prosenttia on tyytyväisiä Halosen toimintaan ja tyytymättömiä on neljäsosa.

Sanomalehti Kalevan teettämän kyselyn mukaan sosiaalidemokraattien jälkeen tyytyväisimpiä Haloseen ovat vihreät vasemmistoliiton edellä. Keskustalaisten tyytyväisyys on lähellä kaikkien kansalaisten antamaa arviota, 65 prosenttia.

Parhaimmillaan Halosen kannatus oli neljä vuotta sitten.

Matalinta Halosen kannatus oli puolestaan ensimmäisessä kyselyssä keväällä 2000 heti hänen valintansa jälkeen. Tuolloin vain 52 prosenttia vastaajista ilmoitti olevansa hänen toimintaansa tyytyväinen. Keväällä 2006 heti presidentin vaalien jälkeen tyytyväisyys kävi 65 prosentissa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot