Mainos
Mainos

Hälytysajoneuvo kolaroi – auto katon kautta ympäri

Jyväskylässä sattui eilen kolari, jossa toisiinsa törmäsivät ensihoidon kenttäjohtoyksikkö ja henkilöauto. Myös kenttäjohtoyksikkö oli henkilöauto.

Kolari sattui Laajavuorentien ja Vesangantien risteyksessä kello 15.46. Kenttäjohtoyksikkö oli matkalla kiireelliselle pelastustehtävälle hälytysvalot ja -äänet kytkettynä Savelankatua kohti Laajavuorentietä Vesangantien risteyksessä punaisten valojen palaessa. Samaan aikaan siviilihenkilöauto ajoi Vesangantietä pitkin ja oli jatkamassa suoraan eteenpäin vihreillä valoilla, kun autot törmäsivät toisiinsa risteyksessä.

Ensihoidon auto kaatui katon kautta ympäri päätyen liikennevalotolppaa vasten pyörilleen. Myös siviilihenkilöauto vaurioitui.

Autoissa olivat vain kuljettajat ja heidät vietiin tarkistuttamaan mahdolliset vammansa keskussairaalaan. Alkoholilla ei ollut osuutta kolariin. Poliisi tutkii tapahtuman syytä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme