Mainos
Mainos

Hämeen Sanomat: Kristillisten valtuutettu haluaa huoltajille mahdollisuuden kieltää lapsen osallistuminen joogaan tai mindfulnessiin

Janakkalassa on pohdittu kunnan ja seurakunnan välistä yhteistyötä varhaiskasvatuksessa ja myös kouluopetuksessa sen jälkeen, kun kristillisdemokraattinen valtuustoryhmä jätti asiasta valtuustoaloitteen. Asiasta kertoo Hämeen Sanomat. 

Kristillisdemokraattien valtuutettu Piia Aitto-oja sanoi olevansa tyytyväinen siihen, että kristillistä kasvatusta varhaiskasvatuksessa ”on taas lisätty tai palautettu”.

Hämeen Sanomien mukaan Janakkalassa on myös laadittu yhteistyösopimus asiasta kirkkohallituksen suosituksen mukaisesti. Ohjeena on, että lapsen huoltaja ilmoittaa, osallistuuko lapsi uskonnollisiin tilaisuuksiin vai vaihtoehtoiseen toimintaan.

Piia Aitto-oja sanoi valtuustossa, että tämän ohjeen tulisi koskea kaikkia uskontoja. Hänen mukaansa lapsen huoltajilla tulisi olla mahdollisuus kieltää lapsen osallistuminen myös joogaan tai mindfulnessin harjoittamiseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme