Mainos
Mainos

Hämeenlinnan asuntomessut päättyivät tänään

Naiset ovat hakeneet tämänvuotisilta asuntomessuilta sisustusideoita, miehet ovat tarkastelleet uusinta tekniikaa ja rakentamisen ratkaisuja.

Tänään päättyneillä Hämeenlinnan asuntomessuilla saavutettiin 195000 messukävijän raja. Yli 90 prosenttia messujen kävijätutkimukseen vastanneista kertoi olevansa messuihin tyytyväinen.

Messukävijän keski-ikä oli 42 vuotta, ja valtaosalla on edessään rakennus- tai korjaushanke.Peräti 93 prosenttia kävijöistä antoi Hämeenlinnan asuntomessuille yleisarvosanan erinomainen tai hyvä.

Suomen Asuntomessujen teettämän kävijätutkimuksen mukaan messuilla vierailleet naiset ovat olleet erityisen kiinnostuneita sisustamisesta ja kohteiden erilaisesta tilankäytöstä.

Miehet taas ovat tutkimuksen mukaan tulleet Hämeenlinnan asuntomessuille uusimman tekniikan ja rakentamiseen liittyvien ratkaisujen perässä.

Ensi vuonna asuntomessut järjestetään Vaasassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme