Mainos
Mainos

Hämeenlinnassa aseellinen pankkiryöstö

Hämeenlinnassa Nordea-pankin Viipurintien konttorissa on tehty aseellinen ryöstö. Tekijä on edelleen karkuteillä.

Hämeenlinnassa on tehty aamupäivällä aseellinen pankkiryöstö. Kukaan pankkitoimihenkilöistä tai asiakkaista ei loukkaantunut, vaikka käsiase laukaistiin ainakin kerran rikoksen yhteydessä. Poliisi ei ole tavoittanut tekijää eikä edes ryöstöhetken vaatepartta.

Nordean Viipurintien konttorissa oli puoli yhdentoista jälkeen kymmenkunta asiakasta tiskeillä, automaateilla tai odottamassa vuoroaan. Kommandopipoinen ryöstäjä komensi heidät kaikki lattialle ja hyppäsi tiskin taakse. Kahmittuaan rahaa ryöstäjä poistui paikalta jalkaisin Katistientien suuntaan. Viimeinen havainto hänestä tehtiin Kutalantiellä.

Ulkopuolinen teki hälytyksen

Poliisi ei saanut hälytystä pankista, vaan ulkopuolinen henkilö soitti havainnoistaan matkapuhelimella. Virkavalta oli paikalla alle viidessä minuutissa.

Ryöstön kohteeksi joutunut konttori on tänään suljettuna poliisin teknisen tutkinnan takia. Muun muassa saaliin suuruutta selvitellään edelleen.

Ryöstäjästä tehtiin varsin hyvät silminnäkijähavainnot, ja tapahtumat ovat ilmeisesti tallessa myös videonauhalla. Ryöstäjä on iältään parikymppinen, normaalivartaloinen ja 175-185-senttinen. Hänellä oli vaalea fleecehuppari. Joko siinä tai allaolevassa vaatteessa oli etumuksessa suurikokoinen D-kirjain. Jalassaan nuori mies piti lenkkareita, joiden nauhat olivat auki ja iltit ulkona. Ryöstöön liittyvä havaintoja voi ilmoittaa Hämeenlinnan poliisin keskukseen 03-65161.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme