Mainos
Mainos

Hämeenlinnassa suitsitaan ravintolakännäämistä

Jatkoaikaravintoloissa asiakkaita ohjataan maltillisempaan juomiseen muun muassa humoristisilla testeillä.

Hämeenlinnan keskustan jatkoaikaravintolat aloittavat Hauska ilta ravintolassa -kampanjan, jonka tavoitteena on vähentää humalajuomista ja lisätä viihtyisyyttä ravintoloissa. Jatkoaikaravintolat ovat auki aamuyöhön kello neljään asti.

Kampanja aloitetaan ensi viikolla muun muassa katumainoksilla. Ravintoloiden ovilla ja narikkatiloissa kerrotaan kampanjasta. Lisäksi järjestyksenvalvojat testaavat ravintolaan saapuvia asiakkaita "huumorin sävyttämällä testillä, tosimielessä" Anniskelutiskeille sijoitetaan standeja, joissa on vinkkejä asiakkaille ja henkilökunnalle hauskan ravintolaillan onnistumiseksi.

Kampanjassa ovat mukana myös poliisi, Etelä-Suomen lääninhallituksen alkoholivalvonta ja Pakka-hanke. Järjestäjät haluavat vähentää humalajuomista sekä lisätä turvallisuutta ja viihtyisyyttä ravintoloissa ja keskustan kaduilla. Mikäli kampanja saavuttaa myönteisiä tuloksia, se voidaan laajentaa koko Hämeenlinnan seudulle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot