Mainos
Mainos

Haminan kuolonkolaria tutkitaan henkirikoksena - taustalla rakkaushuolia?

Kaksi autoilijaa kuoli varhain vappuaamuna Kotka-Hamina -moottoritiellä. Syynä oli toisen kuljettajan, nuoren miehen, väärä ajosuunta ja hurja vauhti.

Poliisi oli etsinyt nuorta miestä jo aiemmin, koska hänen halustaan ajaa kolari oli tehty ilmoitus. Miestä ei kuitenkaan tavoitettu.

Poliisi tutkii turmaa muun muassa tahallisena henkirikoksena. Onnettomuuden taustalla olevia syitä rikoskomisario Timo Kuokkanen ei vielä tänään halunnut tarkemmin arvioida, koska varsinainen tutkinnanjohtaja asetetaan vasta huomenna. Taustalla on kuitenkin tiettävästi jonkinlainen rakkausdraama.

Kuokkanen kertoi, että nopeus kyettiin päättelemään rikkoutuneesta nopeusmittarista, jonka viisari oli jumiutunut 200 kilometrin kohdalle.

Myöhemmin selviää myös se, oliko nuoren miehen veressä alkoholia.

Onnettomuuden takia Kotkan ja Haminan välisen moottorien toinen kaista oli suljettuna useita tunteja aina kello yhdeksään asti aamulla. Liikenne onnettomuuspaikan ohi ohjattiin kulkemaan vanhan 170-tien kautta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme