Mainos
Mainos

Hammashoidon tarjonta parantunut terveyskeskuksissa

Aikuisten hammashoidon tarjonta on parantunut terveyskeskuksissa, selviää Stakesin tuoreesta tutkimuksesta.

Terveyskeskuksien hammashoitopalvelujen tarjonta aikuisväestölle on lakimuutosten myötä laajentunut ja kiireellisen hammashoidon saatavuus on parantunut. Ajan saaminen kiireettömään hoitoon on odotetusti hidastunut ja jonotuslista oli otettu käyttöön aikaisempaa useammassa terveyskeskuksessa. Vain joissakin kunnissa lain edellyttämät muutokset ovat edelleen toteuttamatta.

Stakes selvitti hammashoitouudistuksen toteutumista terveyskeskusten johtaville hammaslääkäreille lähetetyllä kyselyllä tämän vuoden alussa, jolloin vuonna 1946 syntyneiden ja sitä nuorempien tuli kansanterveyslakiin tehtyjen muutosten mukaisesti olla terveyskeskushammashoidon piirissä. Vastaukset saatiin 250 terveyskeskuksesta (92 %).

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot