Mainos
Mainos

Hampaiden valkaisussa huikeita hintaeroja

Hampaiden valkaisua suunnittelevan on syytä tehdä pieni hintavertailu ennen ajanvarausta.

Suuhygienistin vastaanotolla tehtävä hampaiden valkaisu maksaa halvimmillaan 50 euroa ja kalleimmillaan jopa 540 euroa. Tämä ilmenee Kuluttajaviraston ja lääninhallitusten toteuttamasta vertailusta.

Hampaiden valkaisussa erot olivat räikeimmät. Kuitenkin hinnoissa oli suuria eroja myös muiden suuhygienistien palveluiden kohdalla.

Suuhygienistien antaman hoidon hinta perustuu tuntihinnoitteluun. Tunnin hoidossa keskihinta oli 99 euroa. Halvimman ja kalleimman veloituksen välillä oli kuitenkin yli sadan euron kuilu.

Hampaiden valkaisun hinta vaihteli myös käytetyn menetelmän vuoksi. Zoom-valkaisu maksoi 400-540 euroa, kun taas Yotuel karbamidivalkaisu oli parhaassa tapauksessa yli puolet halvempi.

Kalleimmat suuhyginiapalvelut löytyivät vertailun mukaan Länsi-Suomesta, halvimmat Itä-Suomesta sekä Oulun ja Lapin lääneistä.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot