Mainos
Mainos

Hangon keskustaa siistitään regattaviikonloppuna

Autojen pääsyn estäminen rantakaduille, leirintä ja tulentekokielto ovat aseina, kun Hanko haluaa siistiä reagattaviikonloppua. Tavoitteena on houkutella paikalle myös perheellisiä juhlijoita. Järjestystä on valvomassa sekä yksityisen yrityksen työntekijöitä että viimevuotista enemmän poliiseja.

Hangon regatta -viikonloppu on Etelä-Suomen ruotsinkieliselle nuorisolle kesän kohokohta. Tuhansien nuorten meno oli hankolaisten mielestä kuitenkin muuttanut kesäkaupungin keskustan meluisaksi ja roskaiseksi leirintäalueeksi.

Tänä vuonna juhlintaa yritetään hillitä monilla uusilla rajoituksilla. Autoja ei saa enää pysäköidä rannan tuntumaan, leiriytyminen ja avotulen teko koko kaupungin alueella on kielletty.

Toimittaja Hanna Ruokangas kävi katsomassa, kuinka hillitysti Hangossa juhlittiin, ja mitä juhlijat ja asukkaat ajattelevat uusista säännöistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme