Mainos
Mainos

Hanken ja Vaasan yliopisto tiivistävät yhteistyötä

Vaasan yliopisto ja Hanken Svenska Handelshögskolan tiivistävät yhteistyötä kaupallisen alan koulutuksessa, tutkimuksessa ja kielten opetuksessa.

Koulutusyhteistyö edistää opiskelun joustavuutta ja parantaa kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriopiskelijan opintomahdollisuuksia, kun tarjolla on yhdessä tuotettavia ja ristiin tarjottavia kaupallisen alan ja kielten kursseja.
 
– Vaasan yliopisto ja Hankenin Vaasan yksikkö ovat tehneet koulutusyhteistyötä jo pitkään, ja nyt tarkoituksena on vahvistaa ja kehittää yhteistyötä nykyisestä, sanoo professori Jorma Larimo Vaasan yliopistosta.
 
­– Tavoitteena on, että jatkossa opiskelijat voivat valita yksittäisten kurssien lisäksi myös sivuaineen toisesta korkeakoulusta. Tarkoituksena on myös hyödyntää aiempaa enemmän yhteisiä ulkomaalaisia vierailijaluennoitsijoita, Larimo lisää.
 
Tutkimusyhteistyöllä yliopistot tavoittelevat yhteisiä projekteja aloilla, joilla korkeakoulut ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin sekä uusilla aloilla, kuten energia-alalla.
 
– Yhteistyön avulla voimme parantaa koulutuksen ja tutkimuksen vaikuttavuutta sekä edistää alueen elinvoimaisuutta entisestään, sanoo rehtori Karen Spens Hankenilta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme