Mainos
Mainos

Harkimolla "Sipoonranta" myös Hangossa

Liikemies Harry "Hjallis" Harkimon hotelli- ja asuntosuunnitelmat Hangossa etenevät. Hangon kaupunginvaltuusto hyväksyi eilisiltana hankesopimuksen Harkimon kanssa.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Sture Söderholmin (rkp) mukaan hankesopimus koostuu kolmesta alisopimuksesta. Regattarannassa sijaitsevalle niin sanotulle Grand-tontille rakennetaan asuintalo, Tehtaanniemeen hotelli ja Kuningatarvuoren alueelle asuntoja usean korttelin alueelle.

Hotelliin on suunnitteilla kokoustiloja, ravintola ja wellness center -osa. Hotellin ja Grand-tontin talon on määrä valmistua vuosina 2011-2012. Kuningatarvuoren asunnot valmistuvat myöhemmin.

- Olemme yrittäneet toistakymmentä vuotta toteuttaa näitä projekteja, ja ne ovat kaatuneet aikaisemmin muun muassa rahoitusongelmiin. Tällaisena aikana on merkittävää, että saadaan käyntiin projekteja. Myös tulevaisuutta ja turismia ajatellen tämä on tärkeä hanke, Söderholm kertoo.

Söderholm uskoo, että Harkimon kaltainen tunnettu taho antaa luottamusta projektiin.

- En usko, että Harkimo lähtisi kevyin perustein tähän, vaan hän on mukana tositarkoituksella.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme