Mainos
Mainos

Härmälä: Yrittämisen helpotukset elintärkeitä maaseudulle

MTK:n puheenjohtaja Esa Härmälä on tyytyväinen yrittäjille kaavailtuihin verohelpotuksiin.

Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton puheenjohtaja Esa Härmälä näkee, että yrittäjille kaavaillut verohelpotukset ovat erittäin merkittäviä maaseudun hyvinvoinnille.

- Maaseudun tulevaisuus rakentuu yrittävien ihmisten varaan. Siksi uuden hallituksen lupaukset yrittämisen helpottamisesta ovat tärkeitä, Härmälä painotti Farmari-maatalousnäyttelyssä Oulussa.

Härmälän mukaan luvatut helpotukset tarvitaan nopeasti perintö- ja lahjaveroon ja pienten yritysten ALV-kohteluun. Puheenjohtaja toivoi lisäksi pikaista pääomatuloprosentin alentamista. Hän sanoi puheessaan iloitsevansa siitä, että taloudellisesta matalasuhdanteesta huolimatta maaseudulla näkee nykyään myös paljon kehitystä, elinvoimaa ja tulevaisuudenuskoa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot