Mainos
Mainos

Harri Holkerin sairaalaan taklannut varas antautui

Helsingin keskustan poliisipiirin rikoskomisario Petri Juvonen kertoo MTV3:lle, että valtioneuvos Harri Holkerin katuun kaatanut mies on ilmoittautunut vapaaehtoisesti kuulusteluihin.

Harri Holkeri mursi lonkkansa marraskuussa Helsingin Kruununhaassa sattuneessa törmäyksessä. Kruununhaan Alepasta ulos rynnännyt myymälävaras juoksi päin sattumalta kadulla kävellyttä Holkeria.

Holkeri kaatui törmäyksen johdosta voimalla katuun ja loukkaantui. Myymälävaras pakeni paikalta.

Kieltää tahallisuuden

28-vuotias helsinkiläismies on myöntänyt kuulusteluissa näpistyksen ja vammantuottamuksen, mutta kiistää törmänneensä Holkeriin tahallisesti.

Poliisi yritti ennen ilmoittautumista tavoittaa vahvan rikostaustan omaavaa miestä sekä kirjeitse että eri osoitteita tarkistamalla. Pari kuukautta poliisia pakoillut mies saatiin kuulusteluihin kuitenkin vasta hänen itse marssittua poliisilaitokselle.

Juvonen ei osannut kertoa miksi myymälävaras ilmoittautui poliisille juuri nyt, parin kuukauden pakoilun jälkeen.

- Mitään erityistä syytä ei ole tullut ilmi.

Valtioneuvos Harri Holkerilla on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura poliitikkona. Hän on toiminut muun muassa kansanedustajana, kokoomuksen puheenjohtajana sekä ollut kahdesti puolueen ehdokkaana presidentinvaaleissa.

Miehen antautumisesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme