Mainos
Mainos

Hätäkeskuslaitoksen johtaja jättää tehtävänsä

Hätäkeskuslaitoksen johtamisjärjestelmässä on luvassa useita uudistuksia. Vuola palaa vanhoihin tehtäviinsä, kun uusi johtaja on valittu.

Hätäkeskuslaitoksen johto vaihtuu. Hätäkeskuslaitosta johtanut Jyrki Landstedt katsoo, ettei hänellä ole sisäministeriön selvitysten jälkeen edellytyksiä jatkaa tehtävässään. Hän siirtyy omasta suostumuksestaan muihin pelastustoimen asiaintuntijatehtäviin.

Sisäasiainministeriö nimitti virkaa tekeväksi johtajaksi Porin poliisipäällikön Timo Vuolan ja julisti viran hakuun. Kun uusi johtaja on valittu, palaa Vuola vanhaan tehtäväänsä.

Sisäministeri Kari Rajamäki kertoi Hätäkeskuslaitoksen toiminnan tehostamista koskevista toimenpiteistä tänään Helsingissä.

Sisäasiainministeri Kari Rajamäki on päättänyt, että hätäkeskuslaitoksen johtoa, hallintoa ja ohjausta uudistetaan. Hätäkeskuspäivystäjiä ja hätäkeskuspäivystäjien koulutusta lisätään.

Hätäkeskuslaitosta koskevilla päätöksillä on tarkoitus varmistaa hätätilanteisiin joutuneiden ihmisten perusoikeudet ja hätäkeskusten toimintavalmius. Tavoitteena on lisäksi edistää hyvää johtamista ja työilmapiiriä hätäkeskuslaitoksessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme