Mainos
Mainos

Haukio kampanjasta: Menen kaikkialle, minne toivotaan

Kokoomuksen presidenttiehdokkaan Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio sanoo tekevänsä täysillä hommia vaalin toisella kierroksella. Hän ei ole ehtinyt vielä miettiä rooliaan kampanjassa tarkemmin.

— Varmaan menen kaikkialle, minne toivotaan, Haukio sanoi aamulla Helsingin Ruoholahdessa, missä hän oli mukana toisen kierroksen kampanjan aloituksessa.

Kampanjaväki alkoi aamukahdeksan aikoihin kantaa pahvisia Niinistö-kylttejä Ruoholahdessa. Kampanjaintoa riitti, vaikka eilinen vaalipäivä venyi myöhäiseksi. Haukio kertoi nukkuneensa alle kuusi tuntia.

— Olimme täällä jo viime perjantaina. Tämä on hauska tapa tehdä kampanjaa. Oli helppo herätä aikaisin, hän kertoi.

Ensimmäisellä kierroksella Haukio osallistui vain muutamiin valikoituihin kampanjatilaisuuksiin. Niinistö ja Haukio antoivat myös hyvin säästeliäästi yhteisiä haastatteluja.

Presidentin puolison roolia Haukio sanoi miettivänsä vasta sitten, jos se sattuu kohdalle. Eilisiltana hän sanoi, että "nuorena ja koulutettuna" haluaisi jollakin tavalla jatkaa työelämässä myös presidentin puolisona.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme