Mainos
Mainos

Haukiputaan Expertin tulipalo saattoi olla tahallaan sytytetty

Oulun poliisi on jatkanut viime lauantaina Haukiputaan keskustassa Revontiellä riehuneen tulipalon teknistä tutkintaa. Tuli tuhosi Expert-kodinkoneliikkeen myymälärakennuksen täysin.

Paikalla käynyt palokoira ei ollut löytänyt merkkejä mahdollisista sytytysnesteistä. MTV3:n uutisten saamien tietojen mukaan poliisilla on kuitenkin syytä epäillä, että palo on tahallaan sytytetty.

Rikoskomisario Sakri Taskilan mukaan palo on saanut alkunsa roska-astiasta, joka oli siirretty pois katoksesta tuhoutuneen rakennuksen seinän viereen. Näin tuli oli päässyt nopeasti leviämään kattorakenteisiin.

Pelastuslaitoksen päästessä paikalle mitään ei ollut enää tehtävissä noin kuudensadan neliön myymälärakennuksen pelasmiseksi. Lisäksi palossa tuhoutui noin sadan neliön varastorakennus. Palosta aiheutui mittavat aineelliset vahingot.

Poliisi kaipaa havaintoja erityisesti mahdollisista henkilöiden liikkeistä tai ajoneuvoista palopaikan läheisyydessä noin kello 04.30 - 05.00.

Havainnoista voi ilmoittaa Oulun poliisilaitoksen väkivaltaryhmään 071 876 0211 tai vihjepuhelimeen 071 876 5844.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme