Mainos
Mainos

Haukiputaan palvelutalon palo saatiin taltutettua

Palvelukoti syttyi tuleen Haukiputaalla varhain viime yönä. 300 neliömetrin kokoinen varasto tuhoutui täysin ja asuinrakennukseen tuli lievempiä vahinkoja. Kaikki talossa asuneet kymmenen ihmistä saatiin vahingoittumattomana ulos.

Tuli levisi palvelutalon vieressä olevasta varastorakennuksesta ja oli leviämässä myös asuinrakennukseen, ennen kuin se saatiin rajattua. Asuinrakennuksen katto paloi ja huoneet kärsivät savuvahinkoja. Palokunta joutui myös murtamaan ovia tyhjentäessään taloa.

Tulipalon havaitsi ohi kulkenut taksinkuljettaja. Hän sai myös suurimman osan sisällä olleista ihmisistä yksin ulos. Palvelutalon asukkaat vietiin Haukiputaan terveyskeskukseen. Sammutustöissä oli yhteensä kuusi paloyksikköä ja 25 palomiestä.

Palomestari Mauri Raappanan mukaan tilanne oli erittäin vakava: suotuisa tuuli ja palon havainneen taksinkuljettajan ripeys pelastivat suuremmilta vahingoilta. Palon syttymisen syytä ei vielä tiedetä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme