Mainos
Mainos

Hautala: Hallituspuolueiden kritiikki Wallinille epäoikeudenmukaista

Omistajaohjauksesta vastaava ministeri Heidi Hautala (vihr) kummeksuu hallituspuolueiden osallistumista puolustusministeri Stefan Walliniin (rkp) kohdistuvaan kritiikkiin.

Keskusta ja perussuomalaiset ovat syyttäneet Wallinia eduskunnan harhauttamisesta, koska ministeri on pitänyt pimennossa vaikuttamisensa päätökseen, jossa Dragsvikin varuskuntaa ei lakkautettu. Viikonloppuna SDP liittyi arvostelijoiden joukkoon.

— Mielestäni on Dragsvik-päätös on täysin perusteltavissa, koska Dragsvik sekä varuskuntana, sekä se, että siellä toteutetaan ruotsinkielisten suomalaisten oikeuksia päästä asepalvelukseen, on normaalia. En näe tässä syytä suureen hyökkäykseen ja toivon, että ministeri Wallin kestää kritiikin, jota hän saa mielestäni epäoikeudenmukaisesti myös hallituspuolueilta, Hautala totesi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen vaatii Wallinin viemistä valtakunnanoikeuteen eduskunnan harhauttamisessa Dragsvik-päätöksessä.

(MTV3)

Katso kehitysministeri Heidi Hautalan (vihr.) haastattelu: (Huomenta Suomi 19.3.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme