Mainos
Mainos

Hautala: Periaatekysymykset kiinnostavat

Vihreiden presidenttiehdokkaan Heidi Hautalan mukaan loppusuoralla oleva vaalikampanja osoittaa, että kansalaiset ovat aidosti kiinnostuneita tärkeistä periaatteellisista kysymyksistä. Tämä antaa toivoa siitä, että ihmiset todella haluavat puhua näistä asioista. Lähden siitä, että Suomesta vielä jonain päivänä tulee kansalaisyhteiskunta, jossa jokainen uskoo omiin vaikutusmahdollisuuksiinsa, Helsingissä tänään kampanjoinut Hautala totesi.

Hautala-Heidi-Presidenttiehdokastentissa03012000

Hautala kertoi saaneensa runsaasti kiitosta tämmöisten aiheiden esiin nostamisesta ja selkeistä kannanotoistaan niihin. Hän ounastelikin mm. onnistuneiden tv-esiintymisten nostavan omaa ääniosuuttaan gallupien vaatimattomista lukemista. Minua ilahduttaa, että niin moni on sanonut, että ilman minua nämä vaalit olisivat olleet aika tyhjät vaalit. Tosin tielle on osunut niitäkin, jotka pohtivat, ennakoidako jo ensimmäisen kierroksen valinnassa toista kierrosta. Aivan selvästi aistii ihmisten tuskan, sillä ihmiset ottavat vakavasti nämä vaalit, Hautala sanoo ja jatkaa, että moni aidosti haluaisi äänestää minua, mutta sitten... Minä saan kuulla paljon sitä, että "olet kyllä paras, mutta...". Täytyy muistaa, että tässä äänestää myös samalla omaa arvomaailmaansa. Jos rupeaa kovin paljon pelaamaan toista kierrosta jo nyt, niin voihan siinäkin pettyä.

Hautala eteni tänään pääkaupungissa pitkin metrolinjaa Kontulasta Rautatieasemalle. Hyväntuulinen ehdokas sai ainakin Rautatieasemalla jaella nimikirjoituksia isommille ja vähän pienemmillekin kansalaisille ilman isompaa tungosta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme