Mainos
Mainos

Hautala: Vehviläisen asuntokauppa loppuun käsitelty

Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Heidi Hautala toteaa, että Finnairin toimitusjohtajan Mika Vehviläisen asuntokauppa sujui hyvän hallintotavan mukaan. Hautalan mukaan asia on nyt loppuun käsitelty.

Finnairin hallitus aikoo noudattaa ministerin luottamusta.

- Tämä on ollut hyvä julkinen oppitunti valtio-omisteiselle yhtiölle. Avoimuutta työsuhde-edusta on lisättävä. Finnairin olisi pitänyt tiedottaa asuntokaupoista heti kun ne tehtiin eli jo vuosi sitten, Hautala painottaa.

Samalla Hautala myös totesi, että valtioyhtiöiden rekrytointipohjaa on laajennettava eli hallituksiin on saatava uusia henkilöitä.

Hautala tapasi asuntokauppakohun keskelle joutuneet Finnairin ja Ilmarisen toimitusjohtajat Mika Vehviläisen ja Harri Sailaksen. Hautala kehotti eilen eduskunnan kyselytunnilla Ilmarisen toimitusjohtaja Harri Sailasta pohtimaan asemaansa Finnairin hallituksen puheenjohtajana.

Katso Markus Pirttijoen juttu (Seitsemän uutiset 17.2.2012)

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme