Mainos
Mainos

Hävisikö lempikanavasi? - Antenniverkon numerointi muuttui

Televisiokanavien paikkanumerointi antennitelevision verkossa on muuttunut. Jos kaikki kanavat eivät näy televisiossa kunnolla, on syytä tehdä digivastaanottimen kanavahaku uudelleen.

Useimmat digiboksit ja -televisiot etsivät kanavat automaattisesti. Television katselijan tulee vain käynnistää kanavahaku. Jotkin vastaanottimet saattavat kuitenkin vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä.

Kaikkein katsotuimpien televisiokanavien kanavapaikat eivät ole muuttuneet, mutta muutoksia on esimerkiksi Suomi-tv:n ja Jimin sekä maksutelevisiokanavien numeroinnissa.

Kanavapaikkanumero määrää kanavien järjestyksen televisiossa. Syynä muutokseen ovat uudet toimiluvat ja jatkossa televisiokanavien määrän lisääntyminen.

Apua muutokseen liittyvissä asioissa saa Digita Infosta puhelimitse numerossa 020 411 7676 tai sähköpostitse info@digita.fi.

(MTV3 - STT)

Katso uusi kanavajärjestys Digitan sivulta

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme