Mainos
Mainos

HBL hakee uutta päätoimittajaa

Helsinkiläisen Hufvudstadsbladet-sanomalehden päätoimittaja vaihtuu ensi vuoden alussa. Yleisradion Aktuellt-ohjelma kertoi tänään, että HBL:n päätoimittaja Rafael Paro jättää lehden täytettyään 60 vuotta helmikuussa.

HBL:n hallituksen puheenjohtajan Lasse Koivun mukaan päätoimittajan vaihdon tarkkaa ajankohtaa ei ole lyöty lukkoon, mutta se tapahtunee keväällä, todennäköisesti helmikuussa.

Koivun mukaan HBL:n päätoimittaja voi siirtyä eläkkeelle täytettyään 60 vuotta. Kun Paro nimitettiin viime vuoden elokuussa päätoimittajaksi sovittiin Koivun mukaan, että Paro siirtyy eläkkeelle tultuaan tähän ikään. Uusi päätoimittaja nimitetään puolen vuoden sisällä.

Koivun mukaan julkisessa keskustelussa olleet nimet ovat tässä vaiheessa spekulaatiota: sellaisia olivat perjantaina mm. Pär Stenbäck, Torbjörn Kevin ja Mikael Ingberg. Uuden päätoimittajan löytäminen ei ole Koivun mukaan vaikea tehtävä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme