Mainos
Mainos

Heidi Hautala sivuun harmaan talouden ryhmästä, jatkaa ministerinä

Kehitysministeri Heidi Hautala jättää harmaan talouden ministerityöryhmän omasta aloitteestaan.

Vihreiden puheenjohtajan Ville Niinistön mukaan Hautala on ottanut oman virheensä, pimeän työn käytön, raskaasti, eikä halua virheen vievän uskottavuutta hallituksen työltä.

Niinistön mukaan Hautala saa jatkaa ministerinä, mikäli asiassa ei paljastu tahallista vilppiä.

– Minun edellytykseni on koko ajan ollut, että Heidi Hautalan sanaan voi luottaa ja että hän kertoo kaikki faktat avoimesti, Niinistö sanoi vihreiden puoluehallituksen kokouksen yhteydessä.

Hautalan oviremontin tehnyt remonttimies kommentoi tänään Helsingin Sanomille, että Hautala olisi itse ehdottanut remontin tekemistä pimeästi.

Hautala on vakuuttanut minulle esittäneensä kaikki faktat oikein ja tähän mennessä ei ole tullut esiin sellaista yksiselitteistä näyttöä, että näin ei olisi, Niinistö sanoi.

Hän toivoo, että asia perataan julkisuudessa kauttaaltaan läpi. Vihreät seuraa hänen mukaansa julkisen keskustelun etenemistä.

Vihreät on Niinistön mukaan sitoutunut täydellä vakavuudella työhön harmaata taloutta vastaan.

Hautala ei ollut kokouksessa paikalla, koska hän ei ole puoluehallituksen jäsen.

(MTV3)

Katso Sari Korpelan juttu (Seitsemän uutiset 16.3.2013)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot