Mainos
Mainos

Heidi Paajala: Kokataan! Suolaista & makeaa

Arvio: Terhi Hyvärinen

(Gummerus)

Kaurapuuro, mannapuuro, liha-makaronilaatikko, nakkikastike, vadelmakiisseli..

Teos sopii kokkausta aloittelevalle teinille tai lapselle. Tällaiselle viisikymppiselle se on liian simppeli, mutta enpä minä kirjan kohderyhmää olekaan. Esimerkiksi Ritva Lehmusoksan "99 kotiruokaa" on meikäläiselle paljon parempi.

Aloittelijalle Heidi Paajalan havoinnolliset kuvasarjat ovat kuitenkin tarpeen ja reseptit on mietitty nuorten mieleisiksi (kanatortillat, kanawokki, fetasalaatti, paistettu banaani, pannukakku).

Selkeä perusopas nuorisolle, ja eiköhän kokkailusta innostunut ala-asteikäinenkin voi sen opastuksella loihtia hyvää kotiruokaa.

Kirjoittaja on erikoistoimittaja MTV3:n kulttuuritoimituksessa. Kotimainen kirjallisuus oli aikoinaan yliopistossa hänen pääaineensa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme