Mainos
Mainos

Heinäluoma: Finnair laajentanut tajuntaani

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.) perää elinkeinoelämältä kykyä puuttua itse hallinnon ja palkitsemisjärjestelmien epäkohtiin.

– Hyvän hallinnon sääntöjä pitäisi täsmentää ja varmentaa, että ristikkäiset hallintokytkökset puretaan. Samoin tarvitaan selkeät suositukset palkitsemisjärjestelmien tasapuolisuudesta ja läpinäkyvyydestä, Heinäluoma sanoi tänään Turussa.

Puhemies toivoi, että kauppakamarilaitos ja Työeläkelaitosten liitto voisivat ottaa näissä asioissa aloitteen käsiinsä. Heinäluoman mukaan yritysten johtotehtävissä olevien tulee omalla esimerkillään näyttää mallia työpaikkojen ja tuotannon säilyttämiseksi, mikäli henkilöstöltä vaaditaan uhrauksia.

– Finnairin tapahtumat ovat olleet paitsi tajuntaa laajentavat, myös suuren pettymyksen aihe. Yhtiön johto on vaatinut henkilöstöltä uhrauksia ja samaan aikaan vaatinut itselleen uusia bonuksia, puhemies päivitteli.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme