Mainos
Mainos

Heinäluoma: Kreikan tilanne edelleen huolestuttava

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd) pitää velkaongelmissa pyörivän Kreikan tilannetta edelleen huolestuttavana. Hänen mukaansa Kreikka äänestää omasta tulevaisuudestaan sunnuntaina, kun maassa järjestetään uudet parlamenttivaalit.

– Nyt ollaan tilanteessa, syntyykö maahan hallitusta vai ei. Ja jos ei synny, ollaan helposti tilanteessa, jossa eläkkeiden maksu loppuu, terveyskeskusten työntekijöiden palkanmaksu vaarantuu ja niin edelleen. Miten tilanne sitten vaikuttaa pankkeihin? Pankkeihin kohdistuva riski on ehkä suurin, Heinäluoma totesi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Hänen näkemyksensä mukaan Kreikan tilanne on ollut paha jo yli kahden vuoden ajan. Jos Kreikka ei saa ratkaisua ongelmiaan, sen rahat uhkaavat loppua heinäkuun puoliväliin mennessä. Hänen mukaansa eduskuntakin saattaa joutua keskeyttämään kesälomansa Kreikan taloustilanteen takia.

Kansanedustajat aloittavat kesälomansa heinäkuun alussa ja palaavat töihin syyskuun alkupuolella.

(MTV3)

Katso Eero Heinäluoman studiohaastattelu (Huomenta Suomi 14.6.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme