Mainos
Mainos

Heinäluoma Sipilän yhteiskuntasopimuksesta Ylellä: "Onneton toteutus"

Edellisen eduskunnan puhemies, SDP:n Eero Heinäluoma lyttää Ylellä keskustan Juha Sipilän tavan tavoitella yhteiskuntasopimusta.

Heinäluoma kuvailee Ylen A-studiossa ”yritystä yhteiskuntasopuun oikeaksi, mutta toteutusta onnettomaksi”.

Heinäluoma moittii keskustaa Ylen A-studion keskustelussa ominpäin toimimisesta ja kokemattomuudesta työmarkkinaneuvotteluissa.

– Keskusta otti tämän homman yksin ilman, että oli edes sovittu, kuka muodostaa hallituksen sitten viime peleissä, Heinäluoma sanoi A-studiossa.

– Kolme keskustalaista kansanedustajaa, jotka eivät ole koskaan olleet missään tekemisissä työmarkkinayhteistyön kanssa, pantiin hoitamaan tätä hommaa, hän jatkaa.

Keskustan kansanedustaja Mauri Pekkarinen ihmettelee kritiikkiä ja huomauttaa, että ei ole aiemmin kuullut kenenkään moittivan Sipilän johtamaa prosessia.

– Kaikista tuuteista on tullut koko ajan tunnustusta ja kiitosta siitä, että ylipäätään tämä asia on otettu esille ja myöskin se prosessi, millä tavalla Juha Sipilä sen veti, Pekkarinen puolustautuu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme