Mainos
Mainos

Heinäluoma paheksuu porvarien presidenttipeliä

Porvaripuolueiden aikeet yhteisestä presidenttiehdokkaasta saavat tuomion SDP:n puoluesihteeriltä. Pääministeri kiistää tiedot salaisista neuvotteluista yhteisen ehdokkaan saamiseksi.

SDP:n puheenjohtajaehdokas, puolusihteeri Eero Heinäluoma paheksuu Keskustan ja Kokoomuksen käymiä salaisia keskusteluja yhteisestä presidenttiehdokkaasta.

Heinäluoma kommentoi asiaa MTV3:n Huomenta Suomen haastattelussa:

-Nyt on käynyt ilmi, että marraskuusta lähtien on käyty keskusteluja salassa julkisuudelta keskustan ja kokoomuksen kesken. mehän emme tedä mitä siellä on tapahtunut.

Brysselistä tavoitettu pääministeri Matti Vanhanen kiistää tiedot salaisista keskusteluista:

-Ainakaan täällä Bryselissä ei ole sellaisia keskusteluja käyty. Kaikki mitä on keskusteltu liittyen presidenttivaalien yhteistyöstä on tietoisesti käyty myös julkisuudessa. Mitään ei ole sovittu salassa eikä sovita, vaan homma on täysin avointa.

Pääministeri Matti Vanhanen on toivonut, että presidentinvaalien toisella kierroksella porvaripuolueet yhdistäisivät voimansa. Vanhanen otti kantaa asiaan reilu viikko sitten Suomenmaa-lehdessä.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 23.03.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme