Mainos
Mainos

Heinäluoma sote-kriisistä: "Tässä käytiin kuilun reunalla"

SDP:n kansanedustaja Eero Heinäluoma ei suoraan ota kantaa siihen, että pääministeri Juha Sipilä olisi ollut yhteydessä demareihin sote-keskustelun kärjistyttyä tällä viikolla.  

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Sipilä olisi jo tiedustellut, tulisiko Sdp kokoomuksen tilalle hallitukseen.

– Sellaista sanotaan, että tällaista yhteydenpitoa olisi ollut, mutta toisaalta lienee niin, että tällaisessa tilanteessa yhteydenpitoa on moneen suuntaan, Heinäluoma kommentoi aihetta aamun Huomenta Suomessa.

– Se kertoo varmasti siitä jännitteestä, mitä hallituksen sisällä on näissä asioissa ollut, ei vain tällä viikolla, vaan jo pidempään. Tämä on koetellut hermoja paitsi kansalaisilla, niin myös poliitikoilla, Heinäluoma jatkoi.

Hän piti kriisiä hyvin todellisena.

– Tässä käytiin kuilun reunalla, mutta onhan siellä käyty ennenkin. Silloin kun hallitus aloitti, niin silloinhan Sipilä julkisesti ilmoitti, että yksi vaihtoehto on, että hän lähtee tapaamaan presidentti Niinistöä ja jättää eropyynnön. Paljon on pelissä. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme