Mainos
Mainos

Heinäluoma torjuu pätkäkomissaarin

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma torjuu ajatuksen pätkäkomissaarista. Heinäluoma yrittää myös valaa suomalaisiin uskoa Paavo Lipposen mahdollisuuksiin nousta komission johtoon.

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma torjuu ajatuksen pätkäkomissaarista. Hän pitää lyhytaikaista nimitystä Suomen etujen vastaisena.

- Ajatus muutaman kuukauden pätkäkomissaarista on erityisen epäonnistunut, jos tavoitteena on Suomen asioiden hyvä hoito. Mitä hyötyä tällaisesta kesävänrikistä olisi sen paremmin Suomelle kuin komissiollekaan, kysyy Heinäluoma MTV3:n nettikolumnissaan .

Nykyinen komissaari Erkki Liikanen siirtyy heinäkuun puolivälissä Suomen Pankin pääjohtajaksi, jolloin toimikautta jää vielä muutama kuukausi jäljelle.

Heinäluoma kampanjoi kolumnissaan myös Paavo Lipposen EU-uran puolesta. Heinäluoma muistuttaa, että hallitus on yhdessä sopinut, että Suomi tarjoaa komission puheenjohtajaksi Lipposta. Heinäluoma varoittelee varavaihtoehtojen vilauttelusta.

- Tällainen B-kisa ei ulospäin antaisi kovin vakuuttavaa kuvaa uskostamme päätavoitteen toteutumiseen, kirjoittaa Heinäluoma.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme