Mainos
Mainos

Heinäluoma vaatii yrityksiltä vastuunottoa

Valtionvarainministeri Eero Heinäluoma viittaa irtisanomisilmoituksiin, joita eräät elektroniikka- ja metsäteollisuuden yritykset ovat antaneet.

Valtiovarainministeri Eero Heinäluoma vaatii mittavista irtisanomisista ilmoittaneita yrityksiä kantamaan vastuuta syntyneistä ongelmista.

Heinäluoma sanoi eduskunnan kehyskeskustelussa tiistaina, että yrityksissä alkaneiden yhteistoimintaneuvottelujen on oltava aitoja ja yritysten on osaltaan oltava mukana lievittämässä työntekijöille ja alueille aiheutuneita ongelmia.

Heinäluoma viittasi irtisanomisilmoituksiin, joita eräät elektroniikka- ja metsäteollisuuden yritykset ovat antaneet.

Hallitus on Heinäluoman mukaan varautunut tukemaan vaikeuksiin joutuneita ihmisiä ja paikkakuntia erilaisilla tuilla. Tuorein päätös syntyi aiemmin päivällä, kun hallitus päätti ottaa Kuusankosken kotimaiseksi kakkostukialueeksi.

Heinäluoma esitteli eduskunnalle hallituksen äskeistä ns. kehyspäätöstä, jossa se päätti valtion ensi vuoden ja lähivuosien talousarvion päälinjoista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme