Mainos
Mainos

Heinäluoma: Vanhasen johtajuus kysymysmerkki

Heinäluoma pitää Vanhasen Yhdysvaltain-matkaa hivenen turhana. Heinäluoman mielestä Suomen pitäisi sen sijaan ennakoida Yhdysvaltain tulevan presidentin politiikkaa.

SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluoma arvostelee voimakkaasti pääministeri Matti Vanhasta (kesk) ulkopoliittisen johtajuuden puutteesta. Heinäluoman mielestä Vanhasen pitäisi nyt kertoa, mikä on hallituksen linja. Oppositiojohtajan mielestä linja on nyt täysin hämärä.

- Onko Suomi muuttamassa linjaansa jotenkin? Kysymyksiä tulee enemmän kuin vastauksia. Kokoomuksen puheet viittaavat siihen, että linjaa halutaan muuttaa. Tässä jää äimän käeksi, mitä on tapahtumassa.Hallituksen sisältä tulee koko ajan erilaisia näkemyksiä.

- Pääministerin pitäisi nyt astua esiin ja varmistaa hallituksen yksi tahto. Nyt näyttää siltä, että EU:n huippukokouksissa ei tarvita kahta lautasta, vaan monta lautasta, jotta jokaisen ministerin ääni tulee kuulluksi, Heinäluoma lataa.

Vanhasen suunnitteilla olevaa matkaa Yhdysvaltoihin Heinäluoma pitää hivenen turhana. Hänen mielestään Suomen pitäisi nyt ennakoida Yhdysvaltain tulevan presidentin ja hallinnon poliittista suuntaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme