Mainos
Mainos

Heinäluoma: Verotus oikeudenmukaiseksi

SDP:n puoluesihteerin Eero Heinäluoman mielestä ylijohtaja Lasse Arvelan verotyöryhmä ansaitsee tunnustuksen rohkeudestaan.

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma kiittelee MTV3:n Nettivieras-kirjoituksessaan ylijohtaja Lasse Arvelan verotyöryhmää. -Arvelan työryhmä ansaitsee tunnustuksen rohkeudestaan. Se on ennakkoluulottomasti pohtinut verorasituksen uudenlaisen jakamisen mahdollisuuksia, heinäluoma toteaa. Samaan aikaan Heinäluoma kuitenkin suomii Arvelan työryhmää toteamalla, että "ehdotuksen puutteisiin kyllä kuuluu, ettei ryhmä ole paljoa pohtinut sitä, millaisia tuloja kansalaisille tärkeistä peruspalveluista kuten terveydenhoidosta, koulusta tai vanhustenhoidosta huolehtiminen edellyttää."

Heinäluoma heittää verotuksesta pallon myös yritysjohtajille. -Yritysjohtajat ovat olleet syksyn verokeskustelun ahkerampia puheoikeuden käyttäjiä. Arvelan esitysten arvioinnissa elinkeinoelämän olisi kuitenkin hyvä muistaa, että talouselämänkin on otettava osaa yhteiskunnan tulojen keräämiseen, Heinäluoma toteaa kirjoituksessaan.

Heinäluoma peräänkuuluttaa verotukseen oikeudenmukaisuutta. -Samalla on syytä muistaa, että erityisesti yritysverotuksessa on tärkeätä, että verotus osaltaan tukee taloudellista toimeliaisuutta ja yritystoiminnan laajentumista. Niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot