Mainos
Mainos

Heinolassa kova räjähdys

Heinolan entinen postitalo vaurioitui räjähdyksessä viime yönä. Voimakas pamaus ei poliisin aamuisen käsityksen mukaan ole vaatinut uhreja. Poliisi uskaltautuu tutkimaan kellarikerrosta kunnolla vasta sen jälkeen, kun pommikoira on ehtinyt varmistaa paikan turvallisuuden.

Heinolan vanhan postitalon omistaa kiinteistöyhtiö Kapiteeli. Kolmikerroksinen rakennus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa vanhan viitostien varressa Siltakadulla. Räjähdys tapahtui hieman ennen aamukolmea. Se oli niin voimakas, että kaatoi kellarikerroksessa tiiliseiniä ja heitti ovia maastoon.

Valtaosa talon ikkunoista on hajonnut. Räjähdyksen voima nosti talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan työkaluliikkeen lattiaa monen neliömetrin laajuudelta. Lisäksi pamaus aiheutti vaurioita puhelinyhteyksille ja pankkiautomaateille. Paikalla yöllä työskennellyt poliisipartio oli havaitsevinaan ovessa murtojälkiä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme