Mainos
Mainos

Heinonen: Hallintoneuvostot pois

Liikenne- ja viestintäministeri Olli-Pekka Heinonen olisi valmis vähitellen lakkauttamaan poliitikoista koostuvat valtionyhtiöiden hallintoneuvostot.

Olli-Pekka Heinonen

Heinonen esittää kantansa Oulussa ilmestyvän Kalevan haastattelussa. Heinosen mukaan hallintoneuvostoilla ei ole enää samanlaista roolia kuin aiemmin yhtiöissä, joissa valtion omistus vähenee. Heinosen mukaan lakkautuslistalle joutuisi myös Soneran hallintoneuvosto.
-Se on tietenkin kiinni siitä, mitä Soneran valtion omistuksen osalta tehdään. Se on tietyllä aikavälillä johdonmukaista, Heinonen sanoo.
Heinonen myöntää, että kansanedustajat eivät ole halunneet luopua hallintoneuvostoista niistä saamiensa palkkioiden vuoksi.
-Eduskunnan pitäisi pohtia tilannetta ennakkoluulottomasti, kun kansanedustajien palkkoja on nyt korotettu, Heinonen sanoo.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot