Mainos
Mainos

Helle jatkuu – ukkoset jyrisevät loppuviikolla

Sää pysyy lämpimänä koko maassa, helle valtaa alaa lännessä ja pilvikaton repeillessä myös etelässä. Idässä pilvisyys on pysyvämpää.

Keskiviikon aikana on aurinkoisinta lännessä ja Lapissa. Läntisessä Suomessa lämpömittari kohoaa hellelukemiin, kun taas idän suunnalla jäädään 20 asteen tienoille.

Kylmä rintama ukkoskuurojen kera työntyy Lapin luoteisosiin torstaina. Myös etelän suunnalla saattaa tulla joitain paikallisia kuurosateita. Aamun orastava pilvisyys haihtuu päivän mittaan auringon tehdessä itseään tykö. Idässä voi edelleen olla melko pilvistä iltapäivää myöten.

Lämpötilat kohoavat keskiviikosta siten, että helleraja voi rikkoutua Lappia myöten, lounaassa paistatellaan päivää jopa 28 asteen voimin.

Perjantaina Länsi-Suomeen ja läntiseen Lappiin povataan ukkoskuuroja, kun taas idässä näyttää aurinkoisemmalta. Lämpötilat ovat suunnilleen edellispäivän tasolla.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV3:n sääsivustolla.

(MTV3)

Katso alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme