Mainos
Mainos

Helle näkyy vesipuistoissa – kesän kävijäennetyksiä rikottu

Hellesäät ovat täyttäneet Suomen vesipuistoja kävijöistä. Sekä Turun Jukuparkissa että Espoon Serenassa tehtiin eilen kesän kävijäennätys.

Serenassa kävijöitä on tänä vuonna riittänyt muutenkin epävakaisista säistä huolimatta, kertoo vesipuiston puistonjohtaja Jouko Järvinen.

– Viime kesänä kesäkuu oli aika kylmä. Vaikka kesäkuu oli tänä vuonna tällä seudulla sateinen, oli se suhteellisen lämmin ja kävijöitä oli kymmenen prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Nyt näitä heinähelteitä saatiin odotella, viime vuonna ne saatiin heinäkuun alussa. Mutta nyt kun ne ovat tulleet, on mennyt ihan kohtuullisesti.

Liikenteenohjaukselle ehkä tarvetta

Helle täytti myös Visulahden vesipuiston Mikkelissä. Siellä oli eilen noin 2 000 kävijää ja puistovieraille joudutaan ehkä järjestämään jo liikenteenohjausta, sanoo puistonjohtaja Ville Asikainen.

– Viime viikko oli jo hyvä ja tästä on tulossa erinomainen. jos lämpö pysyy, meillä on loppusesongin aikana korkeat odotukset.

Koulujen alkaessa luonnollisesti vesipuistoissakin hiljenee.

– Yritämme pitää vesipuiston auki mahdollisimmat pitkään. Sää vaikuttaa, mutta virallinen viiimeinen aukiolopäivä on 14.8. Jos on hyvät säät, iltaa ja viikonloppua kannattaa kokeilla, Asikainen lupailee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme