Mainos
Mainos

Helsingin liikenne sekaisin: bussit myöhästyvät, sähkövika pysäytti junat, raitiovaunuliikenne pysähtyy useaan otteeseen

Helsingin joukkoliikenteessä on laajoja häiriöitä tänään Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaamisen vuoksi.

Seuraa videolta tapaamisen etenemistä!

Raitiovaunuliikenne pysähtyy tänään kokonaan koko kaupungissa useaan otteeseen. Useilla busseilla on poikkeusreittejä, ja teiden sulkeminen aiheuttaa merkittäviä myöhästymisiä bussiliikenteeseen.

Lisäksi junaliikenne pysähtyi aamulla Helsingin ja Oulunkylän, Helsingin ja Leppävaaran sekä Pohjois-Haagan sähköradan jännitteiden puuttumisen vuoksi.

HSL tiedotti Twitterissä kello 8.37, että jännite on palautunut, ja junat lähtevät liikkeelle. Junaliikenteessä on häiriöitä kuitenkin vielä parin tunnin ajan.

Suomenlinnan lautta ei liikennöi lainkaan tämän päivän aikana, vaan lauttayhteys korvataan huoltolautalla, joka kulkee Katajanokalta Suomenlinnaan.

Suosi kävelyä, metroa ja lähijunia

HSL suosittelee kansalaisia liikkumaan kävellen tai pyörällä. Lisäksi se suosittaa käyttämään metroa tai lähijunia. Metrot ja lähijunat liikennöivät tänään pääosin normaalisti.

HSL suosittelee myös varaamaan merkittävästi enemmän aikaa julkisilla liikkumiseen. Tarkemmat tiedot muutoksista on kerrottu HSL:n verkkosivuilla.

Päivitetty kello 8.43 HSL:n tiedoilla junaliikenteen palautumisesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme