Mainos
Mainos

Helsingin hätäkeskuksen työvoimapula helpottaa hetkeksi

Hätäkeskuspäivystäjiä koulutetaan jatkuvasti, mutta heitä on vaikea saada pääkaupunkiin töihin.

Helsingin hätäkeskuksen henkilöstöpula helpottaa hetkeksi.

Hätäkeskus on tehnyt työvuorosuunnitelmiin muutoksia, joilla työntekijöiden määrä on saatu sisäasiainministeriön vaatimalle minimitasolle heinäkuun ensimmäiseksi viikoksi. Tilannetta helpottaa myös se, että täydennyskoulutuksessa ennen juhannusta olleet päivystäjät voivat osallistua päivystystyöhön.

Ensi viikolla Helsinkiin saadaan lisää sijaisia muista hätäkeskuksista. Sijaisjärjestelyillä hätäkeskus toimii syyskuun loppuun asti.

Hätäkeskuksen päivystäjän mielestä järjestely on vain laastaria isoon haavaan. Päivystäjän arvion mukaan ongelma on edessä entistä pahempana taas syksyllä.

Työvoimapula on Helsingin hätäkeskuksessa muuta maata pahempi. Hätäkeskuspäivystäjiä koulutetaan jatkuvasti, mutta heitä on vaikea saada pääkaupunkiin töihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot