Mainos
Mainos

Helsingin hätäkeskus ehkä Keravalle

Helsingin hätäkeskus kannattaisi ehkä siirtää Helsingin Kalliosta Keravalle, ehdottaa Helsingin hätäkeskuksen ongelmia pohtinut työryhmä. Asiasta kertoo hätäkeskuslaitoksen johtaja Martti Kunnasvuori.

Martti Kunnasvuoren mukaan Keravalle muuttoa harkitaan siksi, että siellä olevat Itä- ja Keski-Uudenmaan hätäkeskuksen tilat rakennettiin jo aikoinaan niin suuriksi, että myös Helsingin hätäkeskus mahtuisi niihin.

Kunnasvuori ei kuitenkaan osaa kertoa, koska päätös muutosta tai Helsinkiin jäämisestä tehdään. Työryhmä lähettää raporttinsa ja Helsingin hätäkeskuksen henkilökunnan näkemyksistä laaditun muistion sisäministeriölle lähipäivinä, mutta sisäministeriö jatkaa asian käsittelyä.

Hätäkeskustyöryhmä perustettiin sisäministeriön toimeksiannosta. Ryhmässä oli mukana sekä hätäkeskuslaitoksen edustajia että muun muassa poliisin sekä sosiaali- ja terveystoimen edustajia.

Asiasta kertoneen Helsingin Sanomien mukaan Helsingin poliisi, pelastuslaitos sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin ensihoitoyksikkö vastustavat siirtoa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot