Mainos
Mainos

Helsingin Kalasataman sosiaalikeskus saa jäädä

Helsingin nuorisolautakunta ei ainakaan vielä päättänyt irtisanoa Kalasatamassa sijaitsevan sosiaalikeskus Sataman vuokrasopimusta. Lautakunta jätti kokouksessaan asian pöydälle.

Sosiaalikeskuksen alueelle on majoittunut useita kymmeniä Romanian romaneita, joiden asemasta on kiistelty jo pitkään.

Nuorisolautakunnan hallinnoima Nuorisoasiankeskus on vuokrannut sosiaalikeskuksen tilat Vapaa katto ry. -nuorisojärjestölle. He kuitenkin saivat Nuorisoasiainkeskukselta varoituksen kesäkuun lopulla, koska alueelle oli luvattomasti leiriydytty, leirissä oli vaarallisia sähköviritelmiä, epäsiistiä ja vaarallisia puutteita hygieniassa.

Nuorisoasiainkeskuksen oletettiin varoituksen seurauksena irtisanovan vuokrasopimuksen, vaikka Vapaa katto ry. on myös vuokranantajansa mielestä korjannut varoituksessa osoitettuja päkohtia pääasiassa hyvin.

Pöydälle jätettävät asiat vaativat usein lisäperehtymistä ja ne käsitellään uudelleen seuraavassa kokouksessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot