Mainos
Mainos

Helsingin metro kulkee jälleen Kamppiin ja Ruoholahteen

Helsingin metrot pääsevät tästä päivästä alkaen ajamaan jälleen Kamppiin ja Ruoholahteen. Rautatientorin metroasema pysyy kuitenkin yhä suljettuna eivätkä junat pysähdy asemalla.

HKL:n mukaan liikennöinti Rautatientorin metroaseman ohi on turvallista.

Metro liikennöi normaaleilla vuoroväleillä eli ruuhka-aikoina noin neljän minuutin välein. Tästä päivästä alkaen ei ajeta enää lisäliikennettä bussilinjoilla 65X, 58 ja 58B eikä raitiolinjalla 8.

Rautatientorin metroasema kiinni jopa useita kuukausia

Rautatientorin metroasema joudutaan korjaamaan perusteellisesti ja asema pysyy suljettuna todennäköisesti useita kuukausia.

HKL:n Rautatientorin palvelupiste palvelee asiakkaita normaaliin tapaan. Sen sijaan matkalippujen tarkastuksen asiakaspalvelu ja puhelinpalvelu on suljettu ainakin tämän viikon. Rautatieaseman Kompassitason lippuautomaatit ovat poissa käytöstä.

Metro on kulkenut lyhennettyä reittiä sunnuntaista saakka, jolloin Helsingin rautatientorin metroasemalla sattui laaja vesivahinko.

Katso metroliikennejohtaja Tapio Höltän haastattelu

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme