Mainos
Mainos

Helsingin Pajunen odottavalla kannalla

Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen on ottanut tyynesti vastaan tiedon Vantaan kaupunginhallituksen eilisestä päätöksestä. Kaupunginhallitus hyväksyi illalla ehdollisesti sen, että kaupungin yhdistämistä Helsinkiin selvitetään. Päätös syntyi täpärästi äänin 9 – 8.

MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut ylipormestari Pajunen kertoo olevansa tyytyväinen tulokseen. Henkseleitä hän ei kuitenkaa lähde paukuttelemaan - ainakaan vielä.

- Nyt tietenkin odotetaan mitä valtuusto päättää. Jos päätös on se, että selvitykseen lähdetään, niin yhdessä vantaalaisten kanssa mietitään mikä se toimeksianto tarkalleen on, Pajunen arvioi.

Vantaan kaupunginvaltuusto käsittelee asiaa ensi maanantaina.

Kävi ensi maanantaina kuinka tahansa, hankkeella on ollut Pajusen mukaan paljon positiivisia vaikutuksia.

- Näyttäisi sitä, että tästä lähtee liikkeellä laajempiakin selvityksiä - ei pelkästään Helsingin ja Vantaan yhdistämisestä vaan myös pääkaupunkiseudulla erilaisten hallintomallien pohdiskeluista, Pajunen toteaa

Helsingin kaupunginhallitus päätti viikko sitten esittää Vantaalle selvityksen tekemistä yhdistymisestä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme