Mainos
Mainos

Helsingin pankkiryöstössä kiinniottoja

Poliisi on ottanut kiinni helsinkiläispankista rahaa napanneen ryhmän.

Helsingissä Handelsbankenin konttorista rahaa napannut ryhmä on saatu lähes kokonaan kiikkiin.

Helsinki-Vantaan lentoaseman poliisi otti törkeästä varkaudesta epäillyt neljä venezuelalaista ja yhden meksikolaisen kiinni. Kuudes epäilty, venezuelalainen mies, on kuitenkin yhä kateissa.

Viiden miehen ja yhden naisen ryhmä vieraili Eteläesplanadilla sijaitsevan pankin konttorissa toissaviikon maanantaina. Rahansieppaajat aiheuttivat yleistä sekasortoa ja suurta hämminkiä konttorissa. Yhtäkkiä jonkun kädet kävivät virkailijan puolella.

Rikosylikonstaapeli Ari Pesonen sanoo, että poliisi selvittää nyt sitä, kuka tai ketkä hamusivat rahaa. Tällä hetkellä koko ryhmää epäillään törkeästä varkaudesta.

Poliisi ei ole kertonut varastetun summan tarkkaa määrää, mutta se kohoaa yli kymmeneen tuhanteen euroon. Osa rahoista on löydetty ryhmäläisten taskuista.

Pesosen mukaan epäiltyjen melko pitkä kateissa olo voi selittyä sillä, että he lähtivät teon jälkeen maasta muualle Eurooppaan. Kun poliisi nappasi ryhmän, he olivat jälleen poistumassa Suomesta.

Kateissa olevasta ryhmäläisestä ei ole saatu Suomesta vinkkejä. Kolme kiinniotetuista on vangittu poissaolevana. Poliisi aikoo nyt esittää kahden muunkin vangitsemista.

(MTV3-STT)

Asiaan liittyviä tietoja voi ilmoittaa Helsingin rikospoliisin numeroon 09-1895610 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 09-1894740.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme