Mainos
Mainos

Helsingin Sanomat: Kokoomusvaikuttajan raiskausmielipiteet kuohuttavat Facebookissa

Kokoomusnuorten Helsingin piirin varapuheenjohtaja Elisa Siekkisen kommentit avioliitossa tehdystä raiskauksesta kuohuttavat Facebookissa. Asiasta kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Siekkinen kirjoittaa Facebook-sivuillaan muun muassa ihmettelevänsä, että avioliitossa tehdystä raiskauksesta annetaan tuomio aviomiehelle.

– Mielestäni miehen kuuluu kustantaa vaimon elämää, vaimon kuuluu kantaa vastuu kotitöistä ja lastenhoidosta ja tyydyttää miehen kaikki fyysiset tarpeet, Siekkinen kirjoittaa Helsingin Sanomien mukaan.

Aihe on herättänyt keskustelua Siekkisen Facebook-seinällä. Hän ei ole lehden mukaan samaa mieltä kommentoijien kanssa, joiden mukaan raiskaus on aina väkivaltaa ja alistamista, eikä seksiä.

"Kokoomusnuorten Helsingin pj: Asiasta keskustellaan"

Kokoomuksen Nuorten Helsingin Piiri ry:n puheenjohtaja Samuel Schubak kertoo MTV3:n uutisille, että Siekkisen Facebook-kirjoitukset eivät edusta kokoomusnuorten Helsingin piirin kantoja.

– Asiasta tullaan keskustelemaan Siekkisen kanssa, Schubak sanoo.

Schubakin mukaan Siekkiseen ei voi saada yhteyttä puhelimitse, vaikka hän on kokoomusnuorten Helsingin piirin varapuheenjohtaja.

– Hänen pyynnöstään en voi numeroa välittää.

Myöskään kokoomusnuorten Helsingin piirin toiminnanjohtaja Eero Tikan kautta Siekkiseen ei saa yhteyttä. Helsingin Sanomat yritti tavoittaa Siekkistä tänään, mutta tämä ei vastannut yhteydenottoihin.

Siekkinen kirjoittaa aktiivisesti myös maahanmuuttokielteisellä Hommaforum-sivustolle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme