Mainos

"Helsingin seudun liikenne etusijalle"

Kauppakamarin mielestä Kehä III:een, Kehärataan ja Länsimetroon sijoittaminen on keskeistä koko maan hyvinvoinnin kannalta.

Helsingin seudun kauppakamari vaatii valtiolta lisää panostusta Helsingin seudun liikenneinvestointeihin. Kauppakamari katsoo, että päätöksissä etusijalle olisi asetettava kustannuksiltaan tehokkaat hankkeet aluepoliittisten näkökulmien sijasta.

Kauppakamarin mielestä valtion tulee rahoittaa koko maata hyödyttävät hankkeet kokonaan myös Helsingin seudulla.

Valmisteilla olevassa liikennepoliittisessa selonteossa tulee Kauppakamarin mukaan ottaa huomioon Kehä III, Kehärata ja Länsimetro, sillä ne mahdollistavat kymmenien tuhansien asuntojen ja työpaikkojen rakentamisen hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärelle.

Elinkeinoelämä kaipaa myös pitkäjänteisyyttä liikenneinvestointeihin. Toteutusaikataulujen epävarmuus aiheuttaa elinkeinoelämän hankkeiden lykkääntymistä ja taloudellisia menetyksiä.

(MTV3-STT)

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.