Mainos
Mainos

"Helsingin seudun liikenne etusijalle"

Kauppakamarin mielestä Kehä III:een, Kehärataan ja Länsimetroon sijoittaminen on keskeistä koko maan hyvinvoinnin kannalta.

Helsingin seudun kauppakamari vaatii valtiolta lisää panostusta Helsingin seudun liikenneinvestointeihin. Kauppakamari katsoo, että päätöksissä etusijalle olisi asetettava kustannuksiltaan tehokkaat hankkeet aluepoliittisten näkökulmien sijasta.

Kauppakamarin mielestä valtion tulee rahoittaa koko maata hyödyttävät hankkeet kokonaan myös Helsingin seudulla.

Valmisteilla olevassa liikennepoliittisessa selonteossa tulee Kauppakamarin mukaan ottaa huomioon Kehä III, Kehärata ja Länsimetro, sillä ne mahdollistavat kymmenien tuhansien asuntojen ja työpaikkojen rakentamisen hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärelle.

Elinkeinoelämä kaipaa myös pitkäjänteisyyttä liikenneinvestointeihin. Toteutusaikataulujen epävarmuus aiheuttaa elinkeinoelämän hankkeiden lykkääntymistä ja taloudellisia menetyksiä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot